Trappstädning i MalmöTrappstädning i Malmö – klanderfria resultat till ett fast pris

Ett rent trapphus har alltid en positivt påverkan på omgivningen. Vidare så menar vi på TG städ & fönsterputs AB att med hjälp av en rätt utförd och konsekvent trappstädning hålls ditt trapphus både rent och fint, detta bidrar till en ökad trivsel och minskat behov av underhåll. Som med allt annat som upplevs rent och fräscht minskar vår trappstädning risken för exempelvis klotter och nedskräpning.

Avslutningsvis bidrar TG städ & fönsterputs AB med en av marknadens mest effektiva och moderna trappstädning i Malmö. När en trappstädning görs på rätt sätt med hjälp av noga utvalda städprodukter minskar även risken för slitage. Framförallt slipper man oroa sig de klassiska halkolyckorna då vår trappstädning inte innefattar överflödigt skurvatten i trapphuset.

Låt TG städ & fönsterputs AB ta över trappstädningen åt er

Genom konsekvent nöjda kunder och god kundkontakt utför vi dagligen trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i Malmö-området. Vår filosofi kring trappstädning kan delas upp i tre stycken aspekter, nämligen:

Första intrycket - En välstädad trappuppgång borgar för en hög säkerhet och liten risk för halkolyckor. Vidare är välstädade trappor en förutsättning för ökad trivsel, framförallt för boende. Självklart ger ett positivt och professionellt intryck för besökare.

Punktlighet - Vi vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum trappstädningen kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er fastighet.

Specialstädning - Alla fastigheter ställer olika krav på städningen. Det kan exempelvis ibland krävas en storstädning av tvättstugan, självklart vid kundens förfrågan. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga samt externa kunder. Vidare kan vi kan lämna ett flertal referenser från BRF och andra företag vi utför trappstädning åt om så önskas.


Självklart erbjuder vi på TG städ & fönsterputs AB vår trappstädning till ett fast pris och som kund får du alltid en kostnadsfri offert!