Kontorsstädning i MalmöPå TG städ & fönsterputs AB genomsyras vår verksamhet av tanken att återkommande kontorsstädning bygger på förtroende. Vi måna om en god kundkommunikation och givetvis erbjuder vi garanti på utfört arbete för kontorsstädning. Vidare täcker vår försäkring eventuella skador som kan uppkomma under vår kontorsstädning, kunden blir alltså aldrig ansvarig för detta. Vi strävar efter att endast ha nöjda kunder och anstränger oss ständigt för att leva upp till detta krav. Om du söker en leverantör av kontorsstädning ska du kontakta oss.

Kostnadsfri offert på er kontorsstädning

Varje kontorsstädning är unik och varje kund har olika behov. Därför kommer vi på TG städ & fönsterputs AB alltid ut till våra kunder personligen för att gå igenom er unika situation. När vi tillsammans med kunden kommit överens vad som behöver göras skrivs en helt kostnadsfri offert för er kontorsstädning. Vidare stämmer vi alltid av städningen med täta intervaller i början av kontorsstädningen för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att tiden känns rimlig för uppdraget. Vårt kundbemötande har placerat TG städ & fönsterputs AB på kartan för konkurrenskraftig kontorsstädning inom Malmö och Skåneregionen.

Professionell kontorsstädning i Malmö

TG städ & fönsterputs AB är av uppfattningen att vare sig du som kund har ett mindre kontor eller ett större kontor är det lika stor vikt på att hålla det både rent och snyggt. Kontorsstädning blir en del av grunden för att bibehålla en gynnsam miljö, både för anställda och kunder. Vidare är kontorsstädning även kritiskt för att hålla kontoret dammfritt, på så sätt behöver aldrig anställda med exempelvis allergier bli utsatta. Detta leder i sin tur till mindre frånvaro och sjukskrivningar.

Ett rent kontor - TG Städ & Fönsterputs AB

Anlita oss!

Genom att anlita TG städ & fönsterputs AB för kontorsstädning gör du både ett praktiskt och ekonomiskt val. Att behöva rengöra kontoret själv, eller med dina medarbetares hjälp, är både en dyr och ansträngande uppgift. Du får helt enkelt mindre tid över till företagets huvudverksamhet. Vidare slipper du även att anställa någon utomstående för att ansvara för städningen och alla extra uppgifter som tillkommer med detta. Istället sköter vi på TG städ & fönsterputs AB hela processen, i utbyte får du en ren och fräsch arbetsmiljö som lägger grunden för produktivitet och en god stämning.