Fönsterputs i MalmöFönsterputsare med lång erfarenhet och hög kunskap

En grundpelare inom all underhållning av bostäder och fastigheter är just fönsterputsning. En arbetsplats eller ett hem där ljuset knappt kommer in genom smutsiga fönster hindrar ett effektivt arbete så väl som en trivsam hemmiljö. I dagens samhälle kan det vara svårt att hitta tid och ork till att själv ta tag i fönsterputsningen, hör därför av dig till TG städ & fönsterputs AB och få fönsterputsning till ett fast och bra pris inom Malmö och Skåne regionen.

En ofta förbisedd del av yrket som fönsterputsare är att man faktiskt utsätter sig för risk genom att arbeta i svåra miljöer. Tack vare sin långa erfarenhet och kunskap av att arbeta i besvärliga miljöer, exempelvis höga höjder, minimeras denna risken för vår personal. Resultatet är en klanderfri fönsterputsning varje gång, oberoende av arbetsmiljön.

Fönsterputs inom Malmö och Skåneregionen

På TG städ & fönsterputs AB tillhandahåller vi fönsterputs i hela Malmö och region Skåne. Våra fönsterputsare besitter en väldigt hög expertis och erfarenhet av fönsterputsning, framför i Malmö. Tack vare vår personals erfarenhet inom fönsterputsning kan vi med säkerhet alltid erbjuda resultat av högsta kvalitet. Vidare är vår tanke att erbjuda våra tjänster till en så bred kundkrets som möjligt, därför är vår fönsterputsning tillgänglig för både privat- och företagskunder. Kort sagt, alla i behov av en fönsterputs inom Malmö är alltid varmt välkomna att höra av sig till oss på TG städ & fönsterputs AB för en gratis offert.


Man som putsar ett fönster.


Fönsterputs inom Malmö och Skåneregionen – en överkomlig lyx

Känslan av ett fräsch och rent hem är näst intill oslagbar. Fönster blir rena och skinande samtidigt som rummen ser en enorm ökning av ljusinsläpp. Med andra ord är fönsterputsning en snabb åtgärd för ett genast märkbart resultat

Konsekvent blir oftast märkbara resultat förknippade med höga kostnader. På TG städ & fönsterputs AB riktar vi oss till en bred kundkrets inom Malmö och Skåneregionen, med både fasta och fördelaktiga priser för fönsterputsning. Vidare betalar privatpersoner endast 50% av kostnaden för våra tjänster tack vare RUT-avdraget. Detta gäller endast privatpersoner med en inkomst i Sverige. Resultatet av detta är att våra redan fördelaktiga priser halveras för dig som privatperson, med andra ord är TG städ & fönsterputs ABs fönsterputsning i Malmö en överkomlig lyx för de flesta.