Butiksstädning i Malmö

Tveka inte att kontakta TG städ & fönsterputs AB för en butiksstädning i Malmö av högsta kvalitet, självklart står vi alltid för en kostnadsfri offert så att du som kund alltid har en tydlig överblick av vad som ska göras.Ren butik i Malmö

Butiksstädning – grunden för glada kunder och personal

Med TG städ & fönsterputs AB butiksstädning ser du till att varje kund och besökare känner sig välkomna, och viktigast av allt vill, återvända till din butik. Med en lång erfarenhet och högkompetens inom butiksstädning vet vi på TG städ & fönsterputs AB att första intryck, framförallt i butiker, är helt avgörande. Ett enkelt och effektivt sätt att uppnå detta är just en ren och fräsch butik.

Genom att välja vår butiksstädning i Malmö eller resten av Skåneregionen garanterar vi på TG städ & fönsterputs AB dig en välstädad butik där kunder såväl som personal trivs.


Ett föredöme för butiksstädning i Malmö och Skåneregionen

På TG städ & fönsterputs AB lägger vi stor vikt på att utbilda våra medarbetare att utföra butiksstädning genom både effektiva och miljövänliga metoder. På så sätt kan vi garantera klanderfria resultat i din butik varje gång, utan att det har en negativ påverkan på våra anställda eller miljön.

Vidare har vi tack vare kompetens och erfarenhet lyckats plocka ut tre stycken faktorer som måste uppfyllas för att kunna levera butiksstädningar som lever upp till både våra egna och våra kunders förväntningar:

Flexibilitet - Vi har personal som vet att butiksstädning skiljer sig från annan städning. För att vara konkurenskraftiga på marknaden gäller det bland annat att vara både snabb och flexibel med tanke på eventuella leveranser och omflyttningar i butiken.

Tidspassning - Alla butiker öppnar vid en fast tidpunkt och då skall självklart all städning i butiken vara klar. Därför har vi på TG städ & fönsterputs AB alltid backup personal om den ordinarie personalen skulle vara sjuk. Med andra ord kommer butiksstädningen alltid att vara utförd enligt överenskommen tid.

Erfarenheten - Eftersom att vi är ett etablerat städföretag med kompetent personal känner vi till de kritiska och dolda platserna i butiken vad gäller smutsansamling. Genom att åtgärda dessa elimineras även risken för konsekvenser vid eventuell myndighetsinspektion.